Sfaturi de sănătate Pentru Bărbați La 40 de ani & ' 50

sfaturi de sanatate

Aby wyświetlić więcej postów użytkownika stil de Viață Sănătos na Facebooku, zaloguj się lub utwórz konto.

De acum, te-ai instalat pe o mașină puțini candidați. Ar trebui să le vezi în persoană înainte de a lua o decizie. Sute de dealeri în toată țara lista mașina lor a stocurilor pe Edmunds, și, în multe cazuri, puteți sorta în funcție de culoare, nivelul de echipare și caracteristici. Aceasta este o modalitate mai bună de la magazinul decât configurarea o masina de la automobile-ul și sperând că va găsi unul cu care set de opțiuni în lumea reală. Toate listele pe care le veți găsi pe Edmunds pagini sunt masini reale, cu o varietate de opțiuni. Cele mai multe vor avea o locked-in preț care ar trebui să fie comparabile cu ceea ce alții plătesc.

Știu o mulțime de oameni care sunt de până la lucruri mari din lume. Cele mai multe dintre ele piti la ideea de venit pasiv" - înființarea viața ta, astfel încât să nu trebuie să lucreze (de mult). Cele mai multe dintre ele, inclusiv eu, sunt obsedati de munca lor. Și cele mai multe dintre ele, de asemenea, dragoste 4HWW. Nici o contradicție, ci, dimpotrivă, ei (noi) sunt foarte mari sustinatorii ceea ce ar putea fi numit active venituri", - a face munca ta și scopul tău alinia total, zi de zi. Și 4HWW oferă multe instrumente pentru a ajuta în asta.

Dacă sunteți gravidă, puteți lua în considerare utilizarea NRT. NRT este un medicament și poate avea efecte asupra copilului. Dar se crede că NRT este mai sigur decât fumatul ca, spre deosebire de fumat, NRT doar vă oferă nicotină. Fumatul vă oferă nicotină, plus o mulțime de substanțe chimice toxice. Deci, dacă NRT nu vă permite să renunțe la fumat, poate fi util să se ia de ea, chiar dacă sunteți gravidă. Cu toate acestea, dacă te poți lăsa de fumat fără NRT, aceasta este cea mai bună opțiune. Dacă veți face folosiți NRT patch-uri în timpul sarcinii, scoateți-le înainte de a merge la culcare.
Nu se știe încă ce dauneaza sunt de țigări electronice în timpul sarcinii. Deci cel mai bine este să se evite aceste până mai este cunoscut.

Doar 30 de minute de două ori pe săptămână petrecut ridicarea de greutati poate construi semnificative masei musculare. Ce e mai mult, lucrează toți mușchii pe care arde de tone de calorii, ceea ce este o modalitate foarte bună de a pierde instinctul tău, de asemenea. Nu au greutăți? Ridică-te: Tractiuni sunt cele mai valoroase musculare-exerciții de construire a nu face.

Oprah e antrenor, Bob Greene, mi-a subliniat că tractiuni la spate, pectorali, brate, burta tot la o dată. Și când ai ridica-te, te vei gândi de două ori înainte de a mânca o gogoașă, pentru că va trebui doar să-l ridice mai târziu.


Dar pot înlocuirea nivelurile de testosteron, care au diminuat cu vârsta îmbunătăți aceste probleme? Cu siguranță, TrT a fost dovedit a avea efecte benefice asupra sanatatii oaselor, compoziția corporală și de memorie și de testosteron a fost chiar numit cel mai bun anti-îmbătrânire de droguri" Luate împreună, aceste dovezi sugerează că, deși o lipsa de testosteron peste durata de viata poate fi benefic, niveluri reduse văzut în de vârstă mijlocie și mai în vârstă, oamenii nu ar putea fi un astfel de lucru mare.

Fast-food, junk food, alimente procesate și sunt cele mai rele lucruri pentru noi de a consuma, perioadă. Încărcat cu înaltă fructoză sirop și zahăr rafinat, aceste alimente pot fi deosebit de dăunătoare pentru sănătatea ta.

Cu nici substanțe nutritive esențiale pentru a oferi și a umplut cu gol" de calorii, aceste tipuri de alimente poate duce la rezistenta la insulina, ridicat de trigliceride, colesterol ridicat, și niveluri ridicate de acumularea de grăsime. Pur și simplu să-ți schimbi obiceiurile alimentare pot pozitiv îmbunătăți sănătatea intestinului și restul corpului la fel de bine.

sănătate asistență medicală